Välj en sida

”Min resa på Capgemini tog sin början i Indien 2016, jag började med att arbeta lokalt för den indiska marknaden. Capgemini är det första företaget som har hjälpt mig att uppfylla min dröm – att jobba på plats i ett projekt utomlands. Jag ville utmana mig själv och få möjlighet att se människorna jag samarbetade med.

Sedan ett par år tillbaka är jag bosatt i Sverige och jag älskar det! Möjligheten att få jobba på plats har fått mig att växa både som person och karriärmässigt. Det är en stor skillnad på den personen jag är idag i jämförelse med för några år sedan och jag gillar förändringen. 

Jag uppskattar mitt arbete på Capgemini, Insights & Data, då det utmanar mig att sätta mig in i olika företags utmaningar samtidigt som jag lär mig nya teknologier. I mitt nuvarande projekt är vi en liten grupp med eldsjälar, projektledarna är mina mentorer och de inspirerar och motiverar mig i mitt arbete. Mina kollegor på Capgemini är väldigt kompetenta och helt fantastiska, jag är glad över att vara en del av ett så bra team.”-  Swagatika, Solution Architect, Insights & Data, Helsingborg

sv_SESwedish