Välj en sida

”Efter 20 år tog jag steget mot en konsultkarriär. Jag ville få möjlighet att lösa olika företags utmaningar och samtidigt bredda min expertis. Efter lite mer än ett år kan jag säga att jag trivs fantastiskt bra i konsultrollen, jag är inte fast i en yrkesroll utan har möjlighet att göra nytta på flera ställen. Den där julaftonskänslan när man känner att man har gjort någon annan glad uppstår lite oftare och jag känner mig behövd och uppskattad på ett helt nytt sätt.

Jag tror inte att min konsultkarriär hade kunnat starta på ett bättre ställe faktiskt. Det är en härlig och familjär stämning där folk är måna om varandra. Kollegorna är öppna och trevliga och det går att prata både högt som lågt med allt och alla. Det är roligt att denna stämning även lyser igenom digitalt, när vi inte kunnat ses i fysisk form under pandemin.

Mitt förtroende för ledning är stort och vi har frihet att vara med och påverka och tycka till. Det känns som att cheferna vill hålla oss involverade och att de kör med öppna kort. På Capgemini finns det dessutom stora möjligheter och flexibilitet att kunna utvecklas och testa på, så att man hittar sin väg mot en kul karriär.” – Karin, Business Analyst på Insights & Data, Capgemini, Sverige

sv_SESwedish