Välj en sida

”Jag gillar livet som Data Engineer på Capgemini då det är otroligt varierande, det finns alltid något nytt att lära sig och jag har aldrig tråkigt! Jag får möjlighet att sätta mig in olika organisationer och hjälper dem att lösa varierande utmaningar, det är väldigt intressant och man lär sig mycket.

Det gäller att vara redo på att anpassa sig efter förtetaget och dess data. Data finns i olika miljöer och program och det måste hämtas upp och struktureras. Det krävs att man är agil, då varje projekt och kund skiljer sig åt. Jag har ett varierande jobb som kräver att jag har koll på många olika delar men det är det som gör det så spännande! Det känns bra att kunna hjälpa verksamheten med den expertis som de oftast själva inte besitter och de har stort förtroende för oss. Det är härligt att se att de är nöjda med resultatet när de har tagit sig igenom alla steg, även om resan dit kan vara både lång och krokig! 

Jag upplever ledarskapet i Sverige som väldigt engagerat, både gentemot kund och internt när det kommer till företagets ambitioner. De är samtidigt väldigt grundade, ingen är för god för att prata med någon annan, utan vi är alla lika. På Capgemini får man även mycket ansvar och frihet kring hur man lägger upp sitt arbete och relationen med kunden. Jag känner mig aldrig ensam och kollegor vill hjälpa till med det de kan. Mina kollegor är otroligt duktiga, dedikerade, respektfulla, avslappnade och inte minst trevliga. Det är alltid härligt att komma till kontoret, även om jag inte varit där på länge så känner jag mig välkomnad och folk är glada.” – Madjid, Data Engineer, Insight & Data, Capgemini

sv_SESwedish