Välj en sida

“I mitt arbete är ingen dag den andra lik, det enda jag vet är att jag kommer stöta på problem och lägga tid på att lösa utmaningar. Men det är bara spännnde och det finns alltid kollegor jag kan rådfråga om jag kör fast. En fast tjänst på ett och samma företag är ingenting som lockar mig, det är betydligt roligare att få en inblick i olika typer av företag och deras utmaningar.

Jag uppskattar att det är en social arbetsmiljö på Capgemini, stämningen är superbra med högt i tak. Vi jobbar i ett öppet landskap, vilket jag gillar då det alltid finns någon att prata med, samtidigt finns det bra möjligheter att dra sig undan när det behövs. Mycket fokus läggs på olika tycker av aktiviteter där vi umgås men det känns inte påtvingat utan roligt. Mina kollegor är inkluderande, kärleksfulla och bryr sig verkligen om varandra.

Det som Capgemini står för genomsyrar hela organisationen. Ledarna och ledarskapet är på riktigt och inte bara snack. Det är människor bakom och det känns inte så hierarkiskt utan inkluderande.” – Maja, Business Analyst, Capgemini, Insights & Data

sv_SESwedish