Välj en sida

”Det är roligt att jobba med andra som brinner för samma sak och alla är fantastiskt hjälpsamma. Om jag kört fast eller behöver få svar på en fråga finns det en massa personer som vill hjälpa till. Det är alltid någon som har gjort något liknande som man kan lära sig utav. Ledarna är bra på att lyssna och ta in och via Capgemini har vi stora möjligheter till kompetens- och karriärutveckling. Detta sammantaget gör att jag känner att jag får bra stöttning från olika håll.

Jag gillar problemlösning och att se värdet av det vi skapar. Genom åren jag varit i bolaget har jag fått förtroende och utrymme att testa på olika roller, alltifrån ETL-utvecklare till lösningsarkitekt och produktägare. Det är kul att jag fått möjlighet att vara inne i olika delar, då det har gett mig en övergripande förståelse för verksamheten och olika typer av data- och analytics-lösningar. I min nuvarande roll som produktägare kommer jag i kontakt med många stakeholders och får arbeta med spännande globala lösningar, det är riktigt intressant och utvecklande.

Trots pandemin har vi lyckats behålla och bygga vidare på den härliga sammanhållningen vi har. Tillsammans har vi hittat både nya och varierande sätt att umgås på, både digitalt som fysiskt. Det senaste året har vi hunnit med alltifrån cookalongs till After Works, fikor, digitala yogapass och intressanta konferenser i olika format. Detta är något jag verkligen uppskattar, framförallt den senaste tiden då jag har jobbat mycket hemifrån. Det är viktigt att ha kul på jobbet och det har jag.” – Martin, Product Owner, Insights & Data, Malmö

sv_SESwedish